Det här är min bästa vän

2015-02-27 | 22:43
Och då menar jag verkligen i hela världen. Finns ingen som kommer komma upp till hennes nivå. ♥ 

 
 
 
 
PUSS OCH KRAM 

Vad filmer egentligen heter

2015-02-26 | 20:10
1. Twilight
 
2. 50 shades of Grey
 
3. Snabba cash 
 
4. 10 orsaker att hata dig
 
5. The Blair-witch project
 
6. Sällskapsresan 2: Snowroller
 
7. Star Wars 
 
8. Transformers
 
9. Harry Potter
 
10. X-Men
 
11. Baksmällan
 
12. Frozen
 
13. Pitch Perfect
 
14. Sagan om ringen

Värsta drömtjejen

2015-02-26 | 18:37
Vem vill inte va tillsammans med henne?! Va?
 

Öppna inte dörren

2015-02-17 | 15:18
Igår fick jag lite oväntat besök, trots att jag inte hade Gevalia hemma. Den här killen jobbar för Svenskt brandskydd och ville sälja brandsläckare och brandvarnare och förklarade alla risker som finns o det ena efter det andra. Dum som jag är så kunde jag inte säga nej och tecknade ett avtal, som tur är så har jag en väldigt klok mamma som sa till mig att genast säga upp avtalet och skicka tillbaka grejerna, så jag gjorde det. 
För en halvtimme sen fick jag ett sms av denna säljare. 

 
Visst, det är alltid trevligt att få såna här sms men inte när det satt en ring på hans vänsterfinger och har två barn. Inte okej. 

Vad är det med mina drömmar...

2015-02-14 | 22:04
Jag måste berätta om min dröm jag hade inatt, jag kan verkligen inte släppa den och det är inte första  gången det händer men detta var nog första gången på så länge jag kan minnas som jag drömde om min bästa vän, som dessutom for illa i min dröm. 

Jag kan inte exakt minnas vart den började, den börjar nog försvinna mer o mer från mitt minne men samtidigt vill jag prata om den för jag gör aldrig det med någon och det känns skönt att få ut det nånstans. 
Det jag minns är att jag var hemma hos min kompis Hannah och hennes pojkvän (inte ens den hon har idag) och dom bråkade som fan och vad jag förstod det som så gjorde dom slut och Hannah skulle då därifrån men blev allvarligt sjuk helt från ingenstans och då skulle jag ringa 112 men det gick verkligen inte. Jag fick inte ens fram telefonen och jag  fick panik. När jag väl fått upp den och skulle försöka slå numret så kunde jag inte det heller, blev bara 998 och 667, och ja dom numrena kommer jag mycket väl ihåg, vet inte vad det betyder. 
Vi kom i alla fall därifrån sen och åkte hem till någon släkting eller kompis till Hannah där hon kunde vila upp sig och ta det lugnt, men hela huset kändes infekterat och då menar jag inte fysiskt utan det kändes så konstigt där, jag fick en obehaglig känsla av att vara där så jag började få lite panik och sprang runt i huset som en stucken gris vilket såklart stressade upp Hannah och resulterade i att hon fick en hjärtattack och då var vi där igen. Jag skulle försöka fiffla upp telefonen och slå 112 och lyckades åter igen inte. Samma nummer som sist dök upp men den här gången slog jag inte det på telefonen utan på några tärningar eller nåt? Jag tryckte överallt men det blev bara samma hela tiden. 
Sen helt plötsligt blev allt bra igen, Hannah tillfrisknade och allt kändes okej. Men sen var det jag som fick alla konstiga anfall, tror till och med att jag blev knivhuggen för jag blödde, men det gjorde inte ont nånstans. Sen vaknade jag, antar att jag dog för om man ska gå efter vad dom säger i filmen Inception så vaknar man ur en dröm när man dör, är förmodligen inte alltid så men om man blir skadad eller liknande så tror jag man vaknar vid det tillfälle man dör. Sen vågade jag inte somna om igen för det var riktigt jobbigt, är till och med jobbigt att skriva om detta nu för jag vet inte vad jag skulle ta mig till om något hände Hannah... 

Nya golv

2015-02-13 | 19:55
Idag fick jag nya golv. Kom en gubbe igår och mätte rummen och sa att dom skulle komma redan imorgon (idag) och fixa dom. Så i morse vid klockan 7:20 ringde det på dörren sen var det igång, var klart vid 10 ungefär och jag är extremt nöjd! 

Före

 
 
EfterJag hör klockorna ringa

2015-02-11 | 16:06
Idag har varit en bra dag! Har fått mycket gjort, varit på möte med min coach för jobbet, sen har jag varit och valt ut nya golv till hallen och mitt sovrum och så åt jag lunch med pappa på stan.

Och så fick jag en otroligt trevlig överraskning med posten, det kom hem  till mamma först men hon gav det till mig idag. Det var en inbjudan till min kusins bröllop, och detta blir mitt allra första bröllop och det ska bli så otroligt kul och mysigt! Dom har varit tillsammans i 10 år och firar detta med bröllop, hur perfekt är inte det?! 

 
 
Ser fram emot denna dag väldigt mycket! :)

Finns inga bättre

2015-02-10 | 20:41
Mina underbara föräldrar, finns inga bättre än dom.

 
 
Utan er vore jag ingenting

Underbar dag

2015-02-09 | 16:13
Skulle gå till affären innan och hämta ut ett paket och förväntade mig att det skulle vara bitande kyla med tanke på att det var klarblå himmel och då brukar det bli kallare, men när jag gick ut genom dörren så blev jag en aning förvånad när det nästan var varmt ute. Fick nästan lite vårkänslor förutom att det fortfarande låg snö på marken, men plusgrader var det minsann och solen sken och det var helt underbart, sånt väder skulle jag vilja ha nästan året runt. Den eviga kampen

2015-02-02 | 14:51
Skulle försöka ge mig på att gå till affären med en bruten tå och det gick väl sådär bra förutom att jag haltade hela vägen dit och hem och såg väl mer eller mindre invalid ut. Vilket jag iofs är, men ja. 
På vägen hem sen gick det en gammal gubbe framför mig med stavar och låt mig säga er att han gick fan inte fort och jag tänkte "jag går ju om honom utan problem" men det tog en bra stund innan jag kom runt honom. 
Så det var kampen mellan mig och gammelfar, men jag vann till slut - MOHAHA. 

 

Välkommen hem

2015-02-01 | 23:09
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frågor på det?