En enda dag kvar

2015-01-30 | 19:24
Nu är det bara en natt kvar här hemma sen flyttar jag in i mina alldeles egna lägenhet. Idag var jag, min pappa och mammas sambo och hämtade ut min soffa och köksbord+stolar på Mio och lastade in det i lägenheten, samt hämtade lite småplock hemma hos pappa som fått stå där i väntan på att jag skulle hitta en egen lya. 

Så nu är jag helt slut trots att jag knappt hjälpte till hahaha. Tog lite kort på lägenheten, dock var det mörkt ute så jag tog med blixt och bilderna blev väl halvtaskiga. 

 
 
 
 
 

 
Mer bilder kommer när jag flyttat färdigt och fått upp allting som det ska (:

Jag har problem

2015-01-25 | 19:45
Har absolut ingen aning vad det är för fel på mig men jag sover och sover och sover hela tiden, det är i princip allt jag vill göra nu för tiden. 
Känner aldrig för att göra nånting och ibland känns det nästan rent av som att jag lever ett bättre liv i mina drömmar och då är det där jag vill vara. Idag sov jag till klockan var nästan 14 och detta var oavbrutet om man inte räknar med att jag gick på toa vid 05 på morgonen. Till och med mamma började bli orolig och trodde jag dött haha. 

 
Det är väl nackdelen med att bo hemma, jag kan inte sova hur länge jag vill utan att bli störd. Men samtidigt är det väl inte bra att ligga och sova hela dagarna så jag får väl tacka mamma att hon väckte mig, o ja vi skriver till varann på facebook trots att vi bor under samma tak.